Zorrë për ujitje

2,490 Lekë 1,690 Lekë

Zorrë për ujitje

Karakteristikat
*Zgjerohet dhe tkurret automatikisht
*Nuk lejon ngatërrimin e zorrës
*Mundëson ujitjen e lehtë
*7.5-22.5 m, e zgjerueshme

SKU: 8430540565295
Përshkrimi

Zorrë për ujitje

Karakteristikat
*Zgjerohet dhe tkurret automatikisht
*Nuk lejon ngatërrimin e zorrës
*Mundëson ujitjen e lehtë
*7.5-22.5 m, e zgjerueshme