Jastëk dekorativ

1,270 Lekë 890 Lekë

Jastëk dekorativ

Karakteristikat:
*Përmasat: 45 x 45 cm 
*Ngjyra: Mustardë
*Materiali: 100% Poliestër
*I mbushur me fibër silikoni
*Pjesa e jashtme është në material velbet me 3 shtresa dhe vetë-ajrosje

SKU: 3901287110401
Përshkrimi

Jastëk dekorativ

Karakteristikat:
*Përmasat: 45 x 45 cm 
*Ngjyra: Mustardë
*Materiali: 100% Poliestër
*I mbushur me fibër silikoni
*Pjesa e jashtme është në material velbet me 3 shtresa dhe vetë-ajrosje