Jastëk dekorativ

920 Lekë 640 Lekë

Jastëk dekorativ

Karakteristikat:
*Përmasat: 45 x 45 cm 
*Ngjyra: Blu, lejla
*Materiali: 100% Poliestër
*I mbushur me fibër silikoni
*Pjesa e jashtme është në material velbet me 3 shtresa dhe vetë-ajrosje

SKU: 3901287110400
Përshkrimi

Jastëk dekorativ

Karakteristikat:
*Përmasat: 45 x 45 cm 
*Ngjyra: Blu, lejla
*Materiali: 100% Poliestër
*I mbushur me fibër silikoni
*Pjesa e jashtme është në material velbet me 3 shtresa dhe vetë-ajrosje