Karrige zyre ATIS

20,900 Lekë 11,990 Lekë

Karrige zyre ATIS 
Karrigia e zyrës ATIS  prej lëkure është projektuar për të ofruar mbështetjen e duhur, për të promovuar qëndrimin e duhur ulur dhe për t'ju mbajtur rehat gjatë punës.


Karakteristikat:
*Me rrota dhe shpinore të lartë
*Material lëkure
*Përmasat: 59 x 52 x 110-120cm

SKU: 1012013393641
Përshkrimi

Karrige zyre ATIS 
Karrigia e zyrës ATIS  prej lëkure është projektuar për të ofruar mbështetjen e duhur, për të promovuar qëndrimin e duhur ulur dhe për t'ju mbajtur rehat gjatë punës.


Karakteristikat:
*Me rrota dhe shpinore të lartë
*Material lëkure
*Përmasat: 59 x 52 x 110-120cm