Pjatë për servirje AURORA

590 Lekë 440 Lekë
Pjatë për servirje AURORA

Karakteristikat:
*Cilësi premium
*Mund të përdoret në pjatalarëse dhe mikrovalë
*Përmasat: 25 x 19 cm
SKU: 8693357371705
Përshkrimi
Pjatë për servirje AURORA

Karakteristikat:
*Cilësi premium
*Mund të përdoret në pjatalarëse dhe mikrovalë
*Përmasat: 25 x 19 cm