Pjatë për servirje AURORA (3copë)

1,290 Lekë 672 Lekë
Pjatë për servirje AURORA (3copë)

Karakteristikat:
*Cilësi premium
*Mund të përdoret në pjatalarëse dhe mikrovalë
*Përmasat: 15.5 x 10 cm
SKU: 8693357460034
Përshkrimi
Pjatë për servirje AURORA (3copë)

Karakteristikat:
*Cilësi premium
*Mund të përdoret në pjatalarëse dhe mikrovalë
*Përmasat: 15.5 x 10 cm