Tavolinë Mesi COLVA

34,990 Lekë 21,990 Lekë

Tavolinë Mesi COLVA
Shtojini ambienteve tuaja hijeshinë, bukurinë dhe elegancën me tavolinën Colva

Karakteristikat:

*Materiali i strukturës: MDF - Fibreboard + Chipboard
*Materiali i sipërm + derë + rafti : MDF - Fibreboard
*Materiali i këmbës: çelik
*Materiali i rimeso: Letër (Efekt lisi)
*Vetë-montimi: Po
*Përmasat : W. 120 x D. 60 x L. 41 cm
*Lartësia ndërmjet rafteve: 22 cm

SKU: 3560231550738
Përshkrimi

Tavolinë Mesi COLVA
Shtojini ambienteve tuaja hijeshinë, bukurinë dhe elegancën me tavolinën Colva

Karakteristikat:

*Materiali i strukturës: MDF - Fibreboard + Chipboard
*Materiali i sipërm + derë + rafti : MDF - Fibreboard
*Materiali i këmbës: çelik
*Materiali i rimeso: Letër (Efekt lisi)
*Vetë-montimi: Po
*Përmasat : W. 120 x D. 60 x L. 41 cm
*Lartësia ndërmjet rafteve: 22 cm