Tavolinë CHRYSA Black

26,500 Lekë 17,900 Lekë

Tavolinë CHRYSA Black

Karaktreristikat:
*Ngjyrë kafe dhe zezë
*Materiali dru 
*Përmasat 110 x 60 x 45 cm

 

SKU: 3560237587936
Përshkrimi

Tavolinë CHRYSA Black

Karaktreristikat:
*Ngjyrë kafe dhe zezë
*Materiali dru 
*Përmasat 110 x 60 x 45 cm