Divan BOSS

89,990 Lekë 59,990 Lekë

Divan BOSS

Karakteristikat:
*Rehati dhe komfort
*Dizajn unik
*Gjerësia: 172 cm
*Thellësia: 90 cm
*Lartësia: 92 cm

 

SKU: 8605060405967
Përshkrimi

Divan BOSS

Karakteristikat:
*Rehati dhe komfort
*Dizajn unik
*Gjerësia: 172 cm
*Thellësia: 90 cm
*Lartësia: 92 cm