Divan NEXUS

162,375 Lekë 89,990 Lekë
Divan NEXUS

Dëshironi një divan të ri dhe të rehatshëm për të mirëpritur mysafirët tuaj? Divani NEXUS do t'ju ftojë të kaloni një moment relaksi me familjen ose miqtë.

Karakteristikat:
*Përmasat: 210 x 104 x 78 cm
*Materiali i këmbëve: Rrëshirë plastike
*Materiali i veshjes: Polipropileni 
*Numri i vendeve: 3
*Numri i jastëkëve: 2 jastëkë dekorativë dhe 5 jastëkë mbrapaSKU: 3,560,239,259,657
Përshkrimi
Divan NEXUS

Dëshironi një divan të ri dhe të rehatshëm për të mirëpritur mysafirët tuaj? Divani NEXUS do t'ju ftojë të kaloni një moment relaksi me familjen ose miqtë.

Karakteristikat:
*Përmasat: 210 x 104 x 78 cm
*Materiali i këmbëve: Rrëshirë plastike
*Materiali i veshjes: Polipropileni 
*Numri i vendeve: 3
*Numri i jastëkëve: 2 jastëkë dekorativë dhe 5 jastëkë mbrapa