Divan CARMEN

89,900 Lekë 79,990 Lekë

Divan CARMEN
Jeni duke kërkuar për një divan elegant? Divani CARMEN është divani bashkëkohor elegant që do t'i shtojë menjëherë pamje shtëpisë tuaj.

Karakteristikat:
*Përmasat: 246 x 112 x 76 cm
*Materiali i strukturës: ahu dhe plepi
*Funksion gjumi: Po

 

SKU: 8605060406360
Përshkrimi

Divan CARMEN
Jeni duke kërkuar për një divan elegant? Divani CARMEN është divani bashkëkohor elegant që do t'i shtojë menjëherë pamje shtëpisë tuaj.

Karakteristikat:
*Përmasat: 246 x 112 x 76 cm
*Materiali i strukturës: ahu dhe plepi
*Funksion gjumi: Po