Divan BOSS

87,375 Lekë 69,990 Lekë

Divan BOSS

Karakteristikat:
*Rehati dhe komfort
*Dizajn unik
*Gjerësia: 236 cm
*Thellësia: 90 cm
*Lartësia: 92 cm

 

SKU: 8605060405967
Përshkrimi

Divan BOSS

Karakteristikat:
*Rehati dhe komfort
*Dizajn unik
*Gjerësia: 236 cm
*Thellësia: 90 cm
*Lartësia: 92 cm