Divan DENVER

59,900 Lekë 39,990 Lekë
Divan DENVER
Jeni duke kërkuar për një divan të rafinuar dhe komod? Zgjidhni Divanin DENVER për ti shtuar sharm dhomës tuaj të ndenjes.

Karakteristikat:
*Përmasat: 126 x 71 x 72 cm
*Lartësia e sediljes: 44 cm
*Materiali i këmbës: Plepi, Hekuri
*Materiali i sediljes: Panele kompensatë, poliestër, hekur, shkumë poliuretani (PU)
*Materiali i mbështetëses: Panele kompensatë, shkumë poliuretani (PU), poliestër

SKU: 3560232544026
Përshkrimi
Divan DENVER
Jeni duke kërkuar për një divan të rafinuar dhe komod? Zgjidhni Divanin DENVER për ti shtuar sharm dhomës tuaj të ndenjes.

Karakteristikat:
*Përmasat: 126 x 71 x 72 cm
*Lartësia e sediljes: 44 cm
*Materiali i këmbës: Plepi, Hekuri
*Materiali i sediljes: Panele kompensatë, poliestër, hekur, shkumë poliuretani (PU)
*Materiali i mbështetëses: Panele kompensatë, shkumë poliuretani (PU), poliestër