Divan tre vendësh JULES

119,990 Lekë 99,990 Lekë

Divan tre vendësh JULES
Jeni duke kërkuar për një divan elegant? Divani JULES me tre vende është divani bashkëkohor elegant që do t'i shtojë menjëherë pamje shtëpisë tuaj.

Karakteristikat:
*Përmasat: 187 x 97 x 83 cm
*Materiali i mbushjes së sediljeve: shkumë poliuretani (PU)
*Materiali i mbushjes së mbështetëses: poliestër, pupla, shkumë polietileni (PE)
*Komoditet dhe hapësirë e bollshme

 

SKU: 3560237597416
Përshkrimi

Divan tre vendësh JULES
Jeni duke kërkuar për një divan elegant? Divani JULES me tre vende është divani bashkëkohor elegant që do t'i shtojë menjëherë pamje shtëpisë tuaj.

Karakteristikat:
*Përmasat: 187 x 97 x 83 cm
*Materiali i mbushjes së sediljeve: shkumë poliuretani (PU)
*Materiali i mbushjes së mbështetëses: poliestër, pupla, shkumë polietileni (PE)
*Komoditet dhe hapësirë e bollshme