Rrugicë dere e kuqe 40x70 cm

990 Lekë 540 Lekë
Rrugicë dere i kuq 40x70 cm

Karakteristikat:
*Materiali: Poliestër
*Ky tapet ofron rezistencë ndaj rrëshqitjes dhe siguri shtesë.
*Përmasa: 40  x 70 cm.
SKU: 8430852872906
Përshkrimi
Rrugicë dere i kuq 40x70 cm

Karakteristikat:
*Materiali: Poliestër
*Ky tapet ofron rezistencë ndaj rrëshqitjes dhe siguri shtesë.
*Përmasa: 40  x 70 cm.