Karrige fëmijësh

890 Lekë 590 Lekë
Karrige fëmijësh

Karakteristikat:
*Karrige e fortë plastike e qëndrueshme
*I përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm
*Përmasa: 34x43 cm
*Lartësia: 54 cm
SKU: 8697402492018
Përshkrimi
Karrige fëmijësh

Karakteristikat:
*Karrige e fortë plastike e qëndrueshme
*I përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm
*Përmasa: 34x43 cm
*Lartësia: 54 cm