Tapet NATURAL bezhë

590 Lekë 390 Lekë

Tapet NATURAL bezhë

Karakteristikat:
*Materiali:100% pambuk natyral.
*Ky tapet është projektuar për të ofruar rehati dhe luks maksimal.

SKU: 8430852798602
Përshkrimi

Tapet NATURAL bezhë

Karakteristikat:
*Materiali:100% pambuk natyral.
*Ky tapet është projektuar për të ofruar rehati dhe luks maksimal.