Jastëk i thurur MIA

1,490 Lekë 740 Lekë
Jastëk i thurur MIA
Jastëku i preferuar për butësinë që ju dhuron.

Karakteristikat:
*Jastëk i thurur
*Përmasat: 50 x 70 cm
*I dizajnuar me një pamje të veçantë dhe specifike


SKU: 3902458230268
Përshkrimi
Jastëk i thurur MIA
Jastëku i preferuar për butësinë që ju dhuron.

Karakteristikat:
*Jastëk i thurur
*Përmasat: 50 x 70 cm
*I dizajnuar me një pamje të veçantë dhe specifike