Tapet Artik Grey Tapet Artik Grey

Lek 39,680.00 Lek 14,900.00
SKU: N002826
Përshkrimi Përshkrimi
Kominim i reflekseve te perlës, e bardhë në gri. Ngjyra neutrale që japin efekt relaksues, i butë, i pastër në dizajn dhe u jep elegancë ambjentit tuaj. Në përmasa: 160*230cm 85% Material leshi & 15% Poliester Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
Kominim i reflekseve te perlës, e bardhë në gri. Ngjyra neutrale që japin efekt relaksues, i butë, i pastër në dizajn dhe u jep elegancë ambjentit tuaj. Në përmasa: 160*230cm 85% Material leshi & 15% Poliester Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë