Tapet NORDIC Brown

39,680 Lekë 16,900 Lekë
Teal është një përzierje e kaltër dhe jeshile. Mund të përzihet me të bardhë për ta bërë më të lehtë ose me gri për ta bërë atë më të errët. Në pjesën më të ndritshme të saj, ka një sipërmarrje të verdhë dhe është shumë afër me bruz, dhe në pjesën më të heshtur, i ngjan më shumë një shtresë jeshile. Material: 80% material i leshte, 20% Polistër Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
SKU: N003840
Përshkrimi
Teal është një përzierje e kaltër dhe jeshile. Mund të përzihet me të bardhë për ta bërë më të lehtë ose me gri për ta bërë atë më të errët. Në pjesën më të ndritshme të saj, ka një sipërmarrje të verdhë dhe është shumë afër me bruz, dhe në pjesën më të heshtur, i ngjan më shumë një shtresë jeshile. Material: 80% material i leshte, 20% Polistër Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë