Tapet MILTON Grey Tapet MILTON Grey

Lek 39,680.00 Lek 14,900.00
SKU: N003836
Përshkrimi Përshkrimi
Mirage gri. Një jeshile e nënvlerësuar me tone gri, mirazhi gri fton relaksim dhe qetësi. E përkryer për shndërrimin e një dhoma gjumi ose banjoje në një vend të shenjtë të qetë. Material: 100% Mikrofiber sintetike Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
Mirage gri. Një jeshile e nënvlerësuar me tone gri, mirazhi gri fton relaksim dhe qetësi. E përkryer për shndërrimin e një dhoma gjumi ose banjoje në një vend të shenjtë të qetë. Material: 100% Mikrofiber sintetike Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë