Tapet ARTIK White Tapet ARTIK White

Lek 39,680.00 Lek 13,900.00
SKU: N003827
Përshkrimi Përshkrimi
Turkez, ndermjet blusë, jeshiles së freskët dhe të bardhes së paster. Kjo ngjyrë shton mjatë vlera në ambjentin tuaj, pasi neutralizon dhe jep energji pozitive. Vjen në përmasa: 160*230cm 85% Material leshi & 15% Poliester Orgjina: India Punimi: Punim me dorë Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
Turkez, ndermjet blusë, jeshiles së freskët dhe të bardhes së paster. Kjo ngjyrë shton mjatë vlera në ambjentin tuaj, pasi neutralizon dhe jep energji pozitive. Vjen në përmasa: 160*230cm 85% Material leshi & 15% Poliester Orgjina: India Punimi: Punim me dorë Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë