Divan ELIXIR

49,900 Lekë 34,990 Lekë
Divan ELIXIR
Jeni duke kërkuar për një divan të rafinuar dhe komod? Zgjidhni Divanin ELIXIR për ti shtuar sharm dhomës tuaj të ndenjes.

Karakteristikat:
*Përmasat: 126 x 71 x 72 cm
*Lartësia e sediljes: 44 cm
*Materiali i këmbës: Plepi, Hekuri
*Materiali i sediljes: Panele kompensatë, poliestër, hekur, shkumë poliuretani (PU)
*Materiali i mbështetëses: Panele kompensatë, shkumë poliuretani (PU), poliestër

SKU: 3560231664220
Përshkrimi
Divan ELIXIR
Jeni duke kërkuar për një divan të rafinuar dhe komod? Zgjidhni Divanin ELIXIR për ti shtuar sharm dhomës tuaj të ndenjes.

Karakteristikat:
*Përmasat: 126 x 71 x 72 cm
*Lartësia e sediljes: 44 cm
*Materiali i këmbës: Plepi, Hekuri
*Materiali i sediljes: Panele kompensatë, poliestër, hekur, shkumë poliuretani (PU)
*Materiali i mbështetëses: Panele kompensatë, shkumë poliuretani (PU), poliestër