Sofa Bed COLMAR

79,800 Lekë 59,990 Lekë

Sofa Bed COLMAR
Jeni duke kërkuar një divan për pjesën qendrore të dhomës tuaj të ndenjes? Zgjidhni divanin COLMAR, praktik dhe komod.

Karakteristikat:
*Përmasat: 207 x 86 x 87,5 cm
*Lartësia e sediljes: 45 cm
*Materiali i këmbës(ve): Hekuri
*Materiali i strukturës: Panel kompensatë
*Materiali i mbushjes: shkumë poliuretani (PU)
*Materiali i veshjes: Poliestër
*Pesha: 49.7 kg


SKU: 3560231649425
Përshkrimi

Sofa Bed COLMAR
Jeni duke kërkuar një divan për pjesën qendrore të dhomës tuaj të ndenjes? Zgjidhni divanin COLMAR, praktik dhe komod.

Karakteristikat:
*Përmasat: 207 x 86 x 87,5 cm
*Lartësia e sediljes: 45 cm
*Materiali i këmbës(ve): Hekuri
*Materiali i strukturës: Panel kompensatë
*Materiali i mbushjes: shkumë poliuretani (PU)
*Materiali i veshjes: Poliestër
*Pesha: 49.7 kg