Sofa Bed VALERIA

274,875 Lekë 159,990 Lekë

Sofa Bed VALERIA
Dëshironi një divan të rehatshëm për të akomoduar familjen dhe miqtë tuaj? Divani VALERIA që bëhet krevat do të përmbushë pritshmëritë tuaja.

Karakteristikat:
*Përmasat: 200 x 102 x 78 cm
*Lartësia e sediljes: 43 cm

*Materiali kryesor: Ahu
*Pesha: 73 kg
*Materiali i veshjes: Polipropileni
*Materiali i mbushjes: shkumë poliuretani (PU).
*Materiali i strukturës: Ahu, grimca-dërrasë, MDF 
*Materiali i këmbës(ve): Polipropileni


SKU: 3,560,231,649,944
Përshkrimi

Sofa Bed VALERIA
Dëshironi një divan të rehatshëm për të akomoduar familjen dhe miqtë tuaj? Divani VALERIA që bëhet krevat do të përmbushë pritshmëritë tuaja.

Karakteristikat:
*Përmasat: 200 x 102 x 78 cm
*Lartësia e sediljes: 43 cm

*Materiali kryesor: Ahu
*Pesha: 73 kg
*Materiali i veshjes: Polipropileni
*Materiali i mbushjes: shkumë poliuretani (PU).
*Materiali i strukturës: Ahu, grimca-dërrasë, MDF 
*Materiali i këmbës(ve): Polipropileni