Mbajtëse ene kuzhine

1,690 Lekë 872 Lekë

Mbajtëse ene kuzhine

Karakteristikat:
*Përmasat: 37.9x29.3x12cm
*Ngjyra: e bardhë dhe gri
*Materiali: plastikë

SKU: 8430852816061
Përshkrimi

Mbajtëse ene kuzhine

Karakteristikat:
*Përmasat: 37.9x29.3x12cm
*Ngjyra: e bardhë dhe gri
*Materiali: plastikë