Karrige zyre ALINA

9,900 Lekë 4,990 Lekë
Karrige zyre ALINA
Karrigia ALINA është karrigia perfekte e zyrës për ata që kërkojnë stil dhe rehati. Karrigia është projektuar për të qëndruar në vend dhe për t'ju ndihmuar të qëndroni rehat për orë të gjata në punë.

Karakteristikat
*Materiali: çelik dhe hekur
*Përmasat: 49 x 47 x 93 cm
*Dizajn ergonomik
*Me sedilje të gjerë që ofron rehati optimale
*Me mbështetëse për shpinën
SKU: 1012013323155
Përshkrimi
Karrige zyre ALINA
Karrigia ALINA është karrigia perfekte e zyrës për ata që kërkojnë stil dhe rehati. Karrigia është projektuar për të qëndruar në vend dhe për t'ju ndihmuar të qëndroni rehat për orë të gjata në punë.

Karakteristikat
*Materiali: çelik dhe hekur
*Përmasat: 49 x 47 x 93 cm
*Dizajn ergonomik
*Me sedilje të gjerë që ofron rehati optimale
*Me mbështetëse për shpinën