Rrugicë dere camel 40x70 cm

990 Lekë 640 Lekë
 Rrugicë dere camel 40x70 cm

Karakteristikat:
*Materiali: Poliestër
*Ky tapet ofron rezistencë ndaj rrëshqitjes dhe siguri shtesë.
*Përmasa: 40 x 70 cm.
SKU: 8430852872937
Përshkrimi
 Rrugicë dere camel 40x70 cm

Karakteristikat:
*Materiali: Poliestër
*Ky tapet ofron rezistencë ndaj rrëshqitjes dhe siguri shtesë.
*Përmasa: 40 x 70 cm.