Rrugicë dere e kuqe 40x60 cm

740 Lekë 490 Lekë
Rrugicë dere i kuq 40x60 cm

Karakteristikat:
*Materiali: Poliestër
*Ky tapet ofron rezistencë ndaj rrëshqitjes dhe siguri shtesë.
*Përmasa: 40 x 2 x 60 cm.
SKU: 8430852872876
Përshkrimi
Rrugicë dere i kuq 40x60 cm

Karakteristikat:
*Materiali: Poliestër
*Ky tapet ofron rezistencë ndaj rrëshqitjes dhe siguri shtesë.
*Përmasa: 40 x 2 x 60 cm.