Abazhur Runo H.58 cm

2,690 Lekë 1,672 Lekë
Abazhur Runo H.58 cm

Karakteristikat:

*Materiali i ambazhurit: pambuk dhe poliestër
*Këmbë matalike
*Përmasat 26 x 58 cm
*Fuqia 40W
*I disponueshëm në disa ngjyra
SKU: 3560238960042
Përshkrimi
Abazhur Runo H.58 cm

Karakteristikat:

*Materiali i ambazhurit: pambuk dhe poliestër
*Këmbë matalike
*Përmasat 26 x 58 cm
*Fuqia 40W
*I disponueshëm në disa ngjyra