Arkë kursimi me ngjyrosje + 6 ngjyra dhe furçë

499 Lekë 219 Lekë

Arkë kursimi me ngjyrosje + 6 ngjyra dhe furçë
Arkë kursimi në ngjyrë të bardhë e cila mund të ngjyroset nga fëmijët sipas dëshirës së tyre.

Karakteristikat:
*Përfshin: 6 ngjyra dhe 1 furçë


SKU: 8445393062723
Përshkrimi

Arkë kursimi me ngjyrosje + 6 ngjyra dhe furçë
Arkë kursimi në ngjyrë të bardhë e cila mund të ngjyroset nga fëmijët sipas dëshirës së tyre.

Karakteristikat:
*Përfshin: 6 ngjyra dhe 1 furçë