Blender TITAN

16,900 Lekë 10,320 Lekë

Blender TITAN
Blenderi përmban një motor të fuqishëm 1000 Watt që mund të bluajë dhe të bëjë pure frutat, perimet, arrat dhe madje të thërrmojë akullin.

Karakteristikat:
*3 funksione të ndryshme
*Funksioni i pulsit për të rregulluar përzierjet tuaja dhe për t'i sjellë ato në strukturën e dëshiruar.
*Funksion për përgatitjen e smoothies me teksturë perfekte dhe shije të shijshme.
*Funksion për shtypjen e akullit, për të shoqëruar në mënyrë perfekte pijet tuaja.
*Blenderi përmban 6 tehe prerëse titani që nuk ndryshken
*Enë qelqi me kapacitet 1.5L 
*Fuqia: 1000W
*Nivele të ndryshme shpejtësie

SKU: 5207158011833
Përshkrimi

Blender TITAN
Blenderi përmban një motor të fuqishëm 1000 Watt që mund të bluajë dhe të bëjë pure frutat, perimet, arrat dhe madje të thërrmojë akullin.

Karakteristikat:
*3 funksione të ndryshme
*Funksioni i pulsit për të rregulluar përzierjet tuaja dhe për t'i sjellë ato në strukturën e dëshiruar.
*Funksion për përgatitjen e smoothies me teksturë perfekte dhe shije të shijshme.
*Funksion për shtypjen e akullit, për të shoqëruar në mënyrë perfekte pijet tuaja.
*Blenderi përmban 6 tehe prerëse titani që nuk ndryshken
*Enë qelqi me kapacitet 1.5L 
*Fuqia: 1000W
*Nivele të ndryshme shpejtësie