Çantë shkolle SMILEY

2,690 Lekë 1,890 Lekë
Çantë shkolle SMILEY

Karakteristikat:

*Kjo çantë shpine është projektuar duke pasur parasysh komoditetin dhe funksionalitetin. 
*Çanta e shpinës mbyllet me zinxhir, duke siguruar mbajtje të sigurt të sendeve tuaja.
*Përmasat: 30 x 40 x 15 cm


SKU: 5205698239564
Përshkrimi
Çantë shkolle SMILEY

Karakteristikat:

*Kjo çantë shpine është projektuar duke pasur parasysh komoditetin dhe funksionalitetin. 
*Çanta e shpinës mbyllet me zinxhir, duke siguruar mbajtje të sigurt të sendeve tuaja.
*Përmasat: 30 x 40 x 15 cm