Çantë shkolle IBERIAN

6,900 Lekë 4,900 Lekë
Çantë shkolle IBERIAN

Karakteristikat:

*Kjo çantë shpine është projektuar duke pasur parasysh komoditetin dhe funksionalitetin. 
*Çanta e shpinës mbyllet me zinxhir, duke siguruar mbajtje të sigurt të sendeve tuaja.
*Përmasat: 33 x 45 x 15 cm


SKU: 5205698498329
Përshkrimi
Çantë shkolle IBERIAN

Karakteristikat:

*Kjo çantë shpine është projektuar duke pasur parasysh komoditetin dhe funksionalitetin. 
*Çanta e shpinës mbyllet me zinxhir, duke siguruar mbajtje të sigurt të sendeve tuaja.
*Përmasat: 33 x 45 x 15 cm