Çantë shkolle KID

799 Lekë 199 Lekë
Çantë shkolle KID

Karakteristikat:

*Kjo çantë shpine është projektuar duke pasur parasysh komoditetin dhe funksionalitetin. 
*Çanta e shpinës mbyllet me zinxhir, duke siguruar mbajtje të sigurt të sendeve tuaja.
*Përmasat: 32 x 23 x13 cmSKU: 8430540964128
Përshkrimi
Çantë shkolle KID

Karakteristikat:

*Kjo çantë shpine është projektuar duke pasur parasysh komoditetin dhe funksionalitetin. 
*Çanta e shpinës mbyllet me zinxhir, duke siguruar mbajtje të sigurt të sendeve tuaja.
*Përmasat: 32 x 23 x13 cm