Çantë shkolle MINNIE

6,900 Lekë 3,900 Lekë
Çantë shkolle MINNIE

Karakteristikat:

*Kjo çantë shpine është projektuar duke pasur parasysh komoditetin dhe funksionalitetin. 
*Çanta e shpinës mbyllet me zinxhir, duke siguruar mbajtje të sigurt të sendeve tuaja.
*Përmasat: 27
 x 10x 31 cm


SKU: 5205698500084
Përshkrimi
Çantë shkolle MINNIE

Karakteristikat:

*Kjo çantë shpine është projektuar duke pasur parasysh komoditetin dhe funksionalitetin. 
*Çanta e shpinës mbyllet me zinxhir, duke siguruar mbajtje të sigurt të sendeve tuaja.
*Përmasat: 27
 x 10x 31 cm