Çantë shkolle PONY

6,900 Lekë 3,920 Lekë
Çantë shkolle PONY

Karakteristikat:

*Kjo çantë shpine është projektuar duke pasur parasysh komoditetin dhe funksionalitetin. 
*Çanta e shpinës mbyllet me zinxhir, duke siguruar mbajtje të sigurt të sendeve tuaja.
*Përmasat: 
32 x 18 x 43 cm


SKU: 5205698588563
Përshkrimi
Çantë shkolle PONY

Karakteristikat:

*Kjo çantë shpine është projektuar duke pasur parasysh komoditetin dhe funksionalitetin. 
*Çanta e shpinës mbyllet me zinxhir, duke siguruar mbajtje të sigurt të sendeve tuaja.
*Përmasat: 
32 x 18 x 43 cm