Çantë shkolle SKYBLUE

2,490 Lekë 1,290 Lekë
Çantë shkolle SKYBLUE

Karakteristikat:

*Kjo çantë shpine është projektuar duke pasur parasysh komoditetin dhe funksionalitetin. 
*Çanta e shpinës mbyllet me zinxhir, duke siguruar mbajtje të sigurt të sendeve tuaja.
*Përmasat: 19 x 28 x 35 cmSKU: 8445393054520
Përshkrimi
Çantë shkolle SKYBLUE

Karakteristikat:

*Kjo çantë shpine është projektuar duke pasur parasysh komoditetin dhe funksionalitetin. 
*Çanta e shpinës mbyllet me zinxhir, duke siguruar mbajtje të sigurt të sendeve tuaja.
*Përmasat: 19 x 28 x 35 cm