Çantë shkolle TANGLED

8,900 Lekë 6,900 Lekë
Çantë shkolle TANGLED

Karakteristikat:

*Kjo çantë shpine është projektuar duke pasur parasysh komoditetin dhe funksionalitetin. 
*Çanta e shpinës mbyllet me zinxhir, duke siguruar mbajtje të sigurt të sendeve tuaja.
*Përmasat: 45 x 33 x 16 cm


SKU: 5205698499913
Përshkrimi
Çantë shkolle TANGLED

Karakteristikat:

*Kjo çantë shpine është projektuar duke pasur parasysh komoditetin dhe funksionalitetin. 
*Çanta e shpinës mbyllet me zinxhir, duke siguruar mbajtje të sigurt të sendeve tuaja.
*Përmasat: 45 x 33 x 16 cm