Hapese Rrobash

4,890 Lekë 3,490 Lekë
Hapese Rrobash

Karakteristikat:
*Ngjyra e bardhë
*Karakteristikat: Lehtë për t'u palosur dhe shpalosur
*Permasat 190 x 56 x 115
SKU: 8430852816276
Përshkrimi
Hapese Rrobash

Karakteristikat:
*Ngjyra e bardhë
*Karakteristikat: Lehtë për t'u palosur dhe shpalosur
*Permasat 190 x 56 x 115