Set maskë dhe jastëk për qafën

2,990 Lekë 1,390 Lekë
Set maskë dhe jastëk për qafën 

Karakteristikat:
Përmasat: 13 x 13 x 35 cm


SKU: 8430852778536
Përshkrimi
Set maskë dhe jastëk për qafën 

Karakteristikat:
Përmasat: 13 x 13 x 35 cm