Komardare rrethore transparente

1,420 Lekë 790 Lekë
Komardare rrethore transparente

Karakteristikat:
*E sigurtë  dhe praktike
*E lehtë për t'u pastruar, e qëndrueshme dhe e rehatshme
*E përshtatshme për mosha +9 vjeç
*Diametri: 97 cm
SKU: 6941057452630
Përshkrimi
Komardare rrethore transparente

Karakteristikat:
*E sigurtë  dhe praktike
*E lehtë për t'u pastruar, e qëndrueshme dhe e rehatshme
*E përshtatshme për mosha +9 vjeç
*Diametri: 97 cm