Raft me nje sirtar

2,490 Lekë 1,990 Lekë

Raft me nje sirtar

Karakteristikat:
*Materiali druri dhe pëlhure
*Përmasat: 26 x 55.5 x 32 cm

SKU: 8430852830357
Përshkrimi

Raft me nje sirtar

Karakteristikat:
*Materiali druri dhe pëlhure
*Përmasat: 26 x 55.5 x 32 cm