Mbajtesë Metalike Portokalli

1,390 Lekë

Mbajtesë Metalike Portokalli

Rifreskojini aksesorët e kuzhinës në shtëpi me produkte origjinale dhe praktike. Mbajtëse frutash formë Spirale, mënyra më e mirë për të ruajtur agrumet, frutat dhe perimet e rrumbullakëta.

Karakteristikat:
*Material çeliku
*Përmast : 20 x 47 x 20 cm

SKU: 8711295184871
Përshkrimi

Mbajtesë Metalike Portokalli

Rifreskojini aksesorët e kuzhinës në shtëpi me produkte origjinale dhe praktike. Mbajtëse frutash formë Spirale, mënyra më e mirë për të ruajtur agrumet, frutat dhe perimet e rrumbullakëta.

Karakteristikat:
*Material çeliku
*Përmast : 20 x 47 x 20 cm