Organizues kepucesh per dyer

2,490 Lekë 1,190 Lekë

Organizues kepucesh per dyer

Karakteristikat:
*
MaterialiPolietileni dhe Plastike
*Përmasat: 2 x 160 x 48,5 cm

SKU: 8430852554468
Përshkrimi

Organizues kepucesh per dyer

Karakteristikat:
*
MaterialiPolietileni dhe Plastike
*Përmasat: 2 x 160 x 48,5 cm