Raft me dy sirtare

4,890 Lekë 3,400 Lekë

Raft me dy sirtare

Karakteristikat:
*Materiali druri dhe pëlhure
*Përmasat: 26 x 72.5 x 32 cm


SKU: 8430852830371
Përshkrimi

Raft me dy sirtare

Karakteristikat:
*Materiali druri dhe pëlhure
*Përmasat: 26 x 72.5 x 32 cm