Rrugicë dere me fije kokosi 40x60 cm

1,490 Lekë 790 Lekë
Rrugicë dere me fije kokosi 40x60 cm

Karakteristikat:
*Materiali: Fibër kokosi
*Kjo rrugicë ofron rezistencë ndaj rrëshqitjes dhe siguri shtesë.
*Përmasa: 40 x 1.5 x 60 cm.
SKU: 8430852752925
Përshkrimi
Rrugicë dere me fije kokosi 40x60 cm

Karakteristikat:
*Materiali: Fibër kokosi
*Kjo rrugicë ofron rezistencë ndaj rrëshqitjes dhe siguri shtesë.
*Përmasa: 40 x 1.5 x 60 cm.