Lupë zmadhimi Dia 9 cm

310 Lekë 209 Lekë

Lupë zmadhimi Dia 9 cm

Karakteristikat:
*Lupë zmadhimi Dia 9 cm është një lente zmadhuese qelqi me diametër 9 cm dhe një dorezë e dizajnuar në mënyrë ergonomike.
*Ideale për punë dhe lexim të saktë të detajeve.
*Përmasa: 1,5 x 17,5 x 9 cm 

SKU: 8430852218537
Përshkrimi

Lupë zmadhimi Dia 9 cm

Karakteristikat:
*Lupë zmadhimi Dia 9 cm është një lente zmadhuese qelqi me diametër 9 cm dhe një dorezë e dizajnuar në mënyrë ergonomike.
*Ideale për punë dhe lexim të saktë të detajeve.
*Përmasa: 1,5 x 17,5 x 9 cm