Tavolinë SWEET

6,900 Lekë 4,490 Lekë
Tavolinë SWEET
Tavolinë SWEET është një tavolinë për fëmijë i krijuar për funksionalitet dhe stil.

Karakteristikat:
*Përmasat: 60 x 43.5 cm
*Materiali i strukturës: MDF
SKU: 3560238909096
Përshkrimi
Tavolinë SWEET
Tavolinë SWEET është një tavolinë për fëmijë i krijuar për funksionalitet dhe stil.

Karakteristikat:
*Përmasat: 60 x 43.5 cm
*Materiali i strukturës: MDF