Tabelë druri 60x90 cm

1,390 Lekë 1,090 Lekë

Tabelë druri 60x90 cm

Karakteristikat:
*E bërë me dru, ofron një hapësirë të madhe dhe të qëndrueshme për fiksimin e shënimeve dhe materialeve të tjera. 
*Përmasa: 90 x 1.5 x 60 cm.

SKU: 8430852458407
Përshkrimi

Tabelë druri 60x90 cm

Karakteristikat:
*E bërë me dru, ofron një hapësirë të madhe dhe të qëndrueshme për fiksimin e shënimeve dhe materialeve të tjera. 
*Përmasa: 90 x 1.5 x 60 cm.